Gratis verzending vanaf € 75,00 op vitaalexclusief.nl

Menuut

Gezonde menus binnen één minuut op tafel!

Wil je gezonder worden? Start dan met het eten van gezonde voeding. Onze weekmenu’s helpen je hierbij. We hebben verschillende menu’s, die allemaal binnen 1 minuut te maken zijn. Bovendien zijn ze allemaal gezond en gevarieerd.

Je kunt kiezen uit verschillende menu’s, zoals een proteïne- of koolhydraatarme menu. Ook is er een veganistisch of vegetarisch menu. Elke dag kun je iets anders eten, zodat je je niet gaat vervelen.
Eet gezond en voel je weer fit!

Het maken van de juiste keuzes over eten kan moeilijk zijn, maar het is niet jouw schuld. De moderne wereld verleidt ons voortdurend om ongezonde keuzes te maken, en het kan moeilijk zijn om te weten waar te beginnen als het gaat om het maken van gezonde veranderingen. Maar maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen! In dit artikel geven we je enkele nuttige tips voor het nemen van gezonde beslissingen over voedsel, en we geven je ook enkele ideeën voor heerlijke en voedzame recepten. Dus lees verder en begin vandaag nog met het maken van gezonde veranderingen!

Iedere week ontvang je van ons voor 5 dagen recepten voor ontbijt, lunch en avondeten. Pas makkelijk het aantal personen aan of skip bijvoorbeeld het ontbijt en ontvang een automatische boodschappenlijst met 1 klik op de knop. Lekker hè!

Een gezonder eetpatroon kan behoorlijk wat voordelen hebben. Zo kan het je helpen bij het afvallen, maar ook bij het voorkomen van ziektes. Om ervoor te zorgen dat je optimaal gebruik kunt maken van de gezondheidsvoordelen van een gezond eetpatroon, is het belangrijk om van een goed advies uit te gaan. Een leefstijl coach, orthomoleculair therapeut of voedingsadviseur kunnen voor jou hierin een belangrijke rol spelen.

Je wordt geadviseerd over hoe je gezonder kunt gaan eten en je wordt geholpen bij het aanpassen van jouw eetpatroon. Daarnaast is het belangrijk om te weten welke voeding goed is voor je en welke niet. Hierdoor zul je beter in staat zijn om een gezondere leefstijl aan te houden.

Wil je daarom ook iedere week gezonde en lekkere recepten ontvangen? Doe dan nu met ons mee!

Binnen één minuut een gezond weekmenu

Wij bieden je de mogelijkheid om altijd binnen 1 minuut een gezond weekmenu samen te stellen. Zo hoef je nooit meer zelf te zwoegen op je boodschappenlijst. Maar eten zoals de natuur het heeft bedoeld. Onze recepten zijn lekker, makkelijk te volgen en bovendien kosten ze je maar 99% van de ingrediënten gewoon in de supermarkt. Je wordt er fitter, gezonder en gelukkiger van!

Gratis een Proefmaand cadeau!