Gratis verzending vanaf € 75,00 op vitaalexclusief.nl

Ontdek de kracht van chakra's

Breng je chakra's in balans 

Door middel van effectieve yoga- en meditatietechnieken. Of je nu op zoek bent naar rust, ontspanning, of gewoon in contact wilt komen met je spirituele kant, je richten op de zeven chakra's van ons lichaam is een geweldige manier om dat te doen. Van de wortelchakra tot de kruinchakra, elk heeft zijn eigen doel en kan worden verbonden om harmonie te brengen.

 

Wat zijn chakra's?

Chakra's zijn energiepunten in het lichaam. Ze maken deel uit van een groter energetisch systeem, waarvan wordt aangenomen dat het verbonden is met onze aura's. Chakra's absorberen zowel positieve als negatieve energie, die het lichaam en de geest kunnen beïnvloeden. Als je chakra's in balans zijn, stralen ze de juiste hoeveelheid energie uit, zodat je je energiek en gezond blijft voelen.

 

De effecten van chakra's

De zeven chakrakleuren hebben elk een effect op lichaam en geest, omdat ze energie uit onze omgeving opnemen. Door al je chakra's open en goed ontwikkeld te houden, zorg je ervoor dat je energie goed stroomt. Dit is een belangrijk aspect van Ayurveda, Traditionele Chinese Geneeskunde en yogapraktijken.

 

Chakra blokkades

Als een chakra geblokkeerd raakt, kan dat lichamelijke en emotionele problemen veroorzaken. Blokkades kunnen worden veroorzaakt door stress, trauma of ziekte. Je chakra's opnieuw in evenwicht brengen is de sleutel tot het herstel van een optimaal welzijn.

 


Rating: 0 sterren
0 stemmen

Wortelchakra - Muladhara - 1e chakra

Hét belang van het wortelchakra (1e chakra), ook wel muladhara genoemd, wordt vaak over het hoofd gezien. De fundering van alle andere chakra's, dit chakra bevindt zich dicht bij jouw stuitje. Het is van essentieel belang om dit chakra in balans te houden, anders zullen alle andere chakra's in een instabiele positie staan zoals een Jenga-toren zonder goede basis.

Lees meer »