Gratis verzending vanaf € 75,00 op vitaalexclusief.nl

Een positief leven

Positief denken en meer uit jezelf halen

Positief denken is belangrijk. Het zorgt ervoor dat je je goed voelt en het helpt je om je doelen te bereiken. Door positief te denken, raak je geïnspireerd en ga je meer uit jezelf halen. Je kunt positief denken ook gebruiken om conflicten op te lossen en om anderen te helpen. Het is een krachtig hulpmiddel dat je kan helpen om een betere versie van jezelf te worden. Het gaat over het veranderen van je mindset. Als je positief denkt, kijk je naar de mogelijkheden in plaats van de problemen.

Wat je wel kunt doen in plaats van wat je niet kunt doen

Je focus ligt op wat je wel kunt doen in plaats van wat je niet kunt doen. Positief denken is een krachtige tool die je kan helpen om je doelen te bereiken. Het zorgt ervoor dat je positief blijft, ook als het op dat moment even moeilijk gaat.

 

Niet hetzelfde als naïef zijn

Positief denken is een keuze. Je kunt ervoor kiezen om positief te blijven, ongeacht wat er gebeurt. Deze manier van denken is niet hetzelfde als naïef zijn. Naïef zijn over wat er gaande is en dit je niet (willen) realiseren en positief blijven, is niet gezond. Positief denken gaat over het erkennen van de uitdagingen die je tegenkomt, maar ook weten dat je de kracht hebt om ze aan te pakken!


Rating: 4 sterren
1 stem

In een positieve flow komen

We weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om positief te blijven in tijden van stress. Leren hoe je in een positieve stroom kunt komen, kan je echter helpen je aandacht te richten op de positieve dingen in het leven, wat je leven veel aangenamer zal maken. Hier zijn enkele tips over hoe je in een positieve flow kunt komen en je leven kunt verbeteren.

Lees meer »

Blijf vitaal

We leven in een steeds drukkere wereld. Met zoveel eisen die er gesteld worden aan onze tijd en de aandacht die dat nodig heeft kan het moeilijk zijn om gefocust en gedreven te blijven. Soms kan het voelen alsof we ons leven gewoon doorlopen zonder ons echt bezig te houden met wat er om ons heen gebeurt. Daarom is het belangrijk tijd vrij te maken om vitaal te blijven. Hier zijn enkele tips om je energie en motivatie gedurende de dag hoog te houden.

Lees meer »

Wat is positief denken?

Als het gaat om positief denken is er geen ruimte voor het negatieve. Als je een positieve denker bent, zul je altijd aan de goede kant van de dingen kijken. Je zult niet stilstaan bij slechte dingen; in plaats daarvan ga je op zoek naar het goede in hen.

Lees meer »