Gratis verzending vanaf € 75,00 op vitaalexclusief.nl

Fijn mediteren

Meditatie helpt je mentale welzijn te versterken

Mediteren is een perfecte manier om tijd voor jezelf te nemen en om aandacht te geven aan je mentale welzijn. Door dagelijks een korte meditatieoefening uit te voeren, kan je je geest tot rust brengen en stress verminderen. Ook kunnen we de piekergedachten die ons vaak parten spelen, de baas worden.

Naar jezelf luisteren

Leer door te mediteren naar jezelf te luisteren en begrijp beter wat je nodig hebt. Door regelmatig te mediteren, wordt je geest helderder en ontstaat er meer ruimte in je hoofd. Je voelt je lichter en vrijer en je kan daardoor beter omgaan met stressvolle situaties.

Het zou mooi zijn als iedereen wil mediteren!

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Geleide Meditatie

Heb je ooit gehoord van geleide meditatie en je afgevraagd wat het is? Door meditatie kunnen we zoeken naar evenwicht, verbinding en innerlijke vrede - allemaal door het gebruik van kalmerende 'ankers' zoals onze ademhaling, een rustgevende stem of mooie muziek. Deze eeuwenoude praktijk is echt een ontdekkingstocht in onszelf! Dit kan worden gedaan in een groep of individueel, thuis of op een speciale plaats. Laten we eens nader bekijken waarom en hoe je geleide meditatie kunt gebruiken om de kracht ervan te ontsluiten.

Lees meer »