Gratis verzending vanaf € 75,00 op vitaalexclusief.nl

Waterdrop via Vitaal Exclusief

Met Waterdrop kun je op een eenvoudige manier een gezonde twist geven aan je water en meer vitamines binnenkrijgen, zonder suiker en kunstmatige toevoegingen! Bij Vitaal Exclusief kun je een geweldige selectie van Waterdrop-producten vinden.

Over Waterdrop:

Waterdrop is een bedrijf met een missie! De producten van Waterdrop maken het gemakkelijk om voldoende water te drinken en elke dag te genieten van heerlijke, fruitige smaken. Daarnaast hecht Waterdrop ook veel waarde aan het milieu. Duurzaamheid staat centraal, van het verzenden van bestellingen tot het selecteren van ingrediënten.

De smaken van Waterdrop:

Microdrink:

Waterdrop is gespecialiseerd in het ontwikkelen van heerlijke smaken. Ze combineren unieke vruchten, planten en bloemen tot fruitige Waterdrops. Waterdrop biedt de Microdrink-serie aan, met een geweldige selectie smaken. De producten zijn kleine blokjes die je kunt toevoegen aan je waterfles. Ze lossen op en geven je water een heerlijke smaak! In de Microdrink-serie heb je de keuze uit wel 11 smaken! Je kunt deze producten ook in een set van 12 kopen, ideaal.

 

Micro energy:

Micro energy is de tweede lijn van Waterdrop en zorgt voor extra energie. Je kunt kiezen uit de smaken Nero, Shiro of Oro, en elk van hen zorgt voor een natuurlijke boost. Dit wordt mogelijk gemaakt door activerende ingrediënten zoals Ginseng, Kolanoot, Bramen en Guayusa-plant. Ideaal voor wanneer je minder koffie wilt drinken en liever energie haalt uit je water.

 

Microlytes:

De Microlytes lijn bevat Waterdrops met 5 elektrolyten, 9 vitaminen en zink! Dit product zorgt ervoor dat je na je training snel weer gehydrateerd raakt en je spieren beter kunnen herstellen! Je kunt dit product in drie smaken krijgen: Meloen, Blauwe Bes en Grapefruit. Perfect voor actieve mensen.

 

Flessen bij Waterdrop

Bij een modern drankje hoort ook een fijne drinkfles. Flessen van plastic zijn niet meer van deze tijd met hun giftige stoffen en bestanddelen. Daarom kun je bij Waterdrop ook schitterende drinkflessen kopen van glas of roestvrij staal. De sportflessen zijn geïsoleerd en houden je drankje lang warm of koud! Sporters kunnen het beste kiezen voor de sportfles van RVS, deze fles is namelijk gemakkelijk met je mond te openen! De Tumbler is speciaal ontwikkeld voor warme dranken, de fles houdt je water heet en zorgt ervoor dat je hem veilig vast kunt houden. De flessen bevatten niet alleen veel water, ze zijn ook gifvrij en zien er prachtig uit. Bij Waterdrop kunnen ze ontwerpen.

De flessen kun je beter niet in de vaatwasser stoppen. Om het makkelijk voor je te maken, heeft Waterdrop de Bottle Brush uitgebracht. Je kunt ook glazen rietjes aanschaffen om minder plastic te gebruiken. Maar Waterdrop heeft nog veel meer handige en stijlvolle accessoires. Wat dacht je van de bamboe flesdop, onderzetters, karabijnhaak, een flesdroger, bekers en glazen of een mooie karaf. Waterdrop heeft aan alles gedacht.