Gratis verzending vanaf € 75,00 op vitaalexclusief.nl

Ons verhaal

Ons verhaal is de kracht van de natuur

Wij geloven in de kracht van de natuur. We benaderen gezondheid vanuit een ander perspectief en geloven niet in chemicaliën en additieven.

Voor ons is het heel logisch: Een lichaam dat 100% natuur is, hoort 100% natuur te krijgen. We streven ernaar om mensen te helpen hun gezondheid te verbeteren door hen te voorzien van de beste informatie die er over natuurlijke middelen zijn. We willen mensen laten zien dat je met behulp van de natuur echt iets kunt bereiken.


Het lichaam is een complex systeem dat continu reageert op zijn omgeving. Dit kan op verschillende niveaus: van het celniveau tot het gehele lichaam en spiritueel. Deze reacties kunnen positief of negatief zijn, afhankelijk van de situatie. Het probeert altijd in balans te blijven, maar kan dit soms moeilijk volhouden in een veranderende omgeving.


Vitaal Exclusief is een website die is gewijd aan het onderwijzen van mensen over het belang van voeding en levensstijl. De website richt zich op het opbouwen van een gemeenschap die zich bewust is van de voordelen van gezonde voeding voor lichaam en geest waardoor een positieve levensstijl vanzelfsprekend is.