Gratis verzending vanaf € 75,00 op vitaalexclusief.nl

Reiki


Reiki volgens de Uschi-methode

Dit is een Japanse geneeswijze die de kracht van energie gebruikt om op alle niveaus te helen. Dit proces werkt door het kanaliseren van universele levenskrachtenergie in de behandelaar en deze vervolgens over te brengen op de patiënt door middel van lichte aanraking of near-body technieken. Reiki wordt al eeuwenlang gebruikt en wordt in veel landen nog steeds op grote schaal toegepast. Het is gebaseerd op het idee dat ons lichaam een aangeboren wijsheid bezit die zichzelf weet te helen wanneer het de juiste stimulans krijgt.

 

De energie is afkomstig van een hogere bron

De bij Reiki gebruikte energie is afkomstig van een hogere bron, vaak aangeduid als kosmische energie, en wordt verondersteld van gelijke aard te zijn als elektriciteit of magnetisme. Tijdens een Reiki-sessie kanaliseert de behandelaar deze energie via zijn handen in het lichaam van de patiënt met specifieke handbewegingen, waarbij een reeks handplaatsingen wordt gebruikt die bekend staan als "zittingen". De behandelaar kan ook stenen, kristallen, kruiden en andere hulpmiddelen gebruiken om het lichaamseigen energiesysteem in balans te brengen terwijl hij met de patiënt werkt.

 

Ontspanning en emotioneel evenwicht

Naast de fysieke voordelen helpt Reiki ook om ontspanning en emotioneel evenwicht te brengen door te helpen bij het verminderen van stress en het stimuleren van emotionele ontlading van opgeslagen spanning of trauma. Omdat Reiki ook spirituele genezing kan oproepen, geloven veel beoefenaars dat het kan helpen bij diepe persoonlijke transformatie en mentale helderheid. Door het aanboren van ons diepste wezen kunnen we onszelf en onze relatie met anderen beter begrijpen.


Een behandeling nodig maar overdag geen tijd? Geen probleem - Theo biedt avondafspraken aan, ook is er een aantal keer per maand op de zaterdag ruimte! Vul onderstaand formulier in om een sessie te boeken en om je op weg te helpen je beter te voelen.


Intake 

Reiki tafelbehandeling

Maandag t/m vrijdag tussen 19:00 en 21:00 of Zaterdag tussen 11:00 en 14:00