Gratis verzending vanaf € 75,00 op vitaalexclusief.nl


De gezondheidsvoordelen van rode gist

Als je op zoek bent naar een natuurlijk supplement dat al eeuwenlang wordt gebruikt, zoek dan niet verder dan rode gist. Dit traditionele Chinese middel wordt gemaakt van gefermenteerde rijst en heeft een lange lijst van gezondheidsvoordelen die je algehele welzijn kunnen verbeteren. Laten we eens nader bekijken wat rode gist voor je kan doen.

 

De geschiedenis van rode gist

Rode gist (Monascus purpureus) wordt al meer dan 1000 jaar gebruikt in de Chinese geneeskunde. Traditioneel werd het gebruikt als hulpmiddel bij de spijsvertering, maar sindsdien staat het bekend om zijn vermogen om het cholesterolgehalte te verlagen en de bloedcirculatie te verbeteren. De laatste jaren is rode gist rijst wereldwijd populair geworden als alternatief voor synthetische medicijnen die negatieve bijwerkingen kunnen hebben.

 

Gezondheidsvoordelen van rode gist

Het biedt een breed scala aan gezondheidsvoordelen. De actieve ingrediënten in rode gist helpen het slechte cholesterolgehalte te verlagen en het goede cholesterolgehalte te verhogen, wat hartziekten en beroertes kan helpen voorkomen. Bovendien kan rode gist helpen de bloeddruk te verlagen en de hormoonspiegels in evenwicht te brengen. Het draagt bij om ontstekingen in het hele lichaam te verminderen.

 

Hoe rode gist in te nemen

Het beste is in capsulevorm met voedsel of op een lege maag met veel water in te nemen. Dit is in de vorm van een rode gist rijst (rode gist rijst is een traditioneel Chinees ingrediënt gemaakt door fermentatie met het gist over de witte rijst). De aanbevolen dosering voor volwassenen is twee capsules per dag; het is echter altijd het beste om een arts te raadplegen voordat je dit supplement neemt, om de juiste dosering voor je te bepalen op basis van jouw individuele behoeften

 

Een uitstekend natuurlijk supplement

Over het geheel genomen is rode gist een uitstekend natuurlijk supplement dat tal van gezondheidsvoordelen kan bieden. Van het verlagen van het cholesterolgehalte en het verbeteren van de bloedsomloop tot het in balans brengen van hormonen en het verminderen van ontstekingen in het hele lichaam, het toevoegen van dit traditionele Chinese middel aan je dagelijkse routine kan je helpen gezond en sterk te blijven! Dus waarom zou je het vandaag niet eens proberen? Zie in onze webshop een selectie van hoogwaardige rode gist supplementen!

Rating: 0 sterren
0 stemmen